Partneri

Satoya

Satoya gume se proizvode korišćenjem najmodernijih i najnaprednijih tehnologija korišćenih u industriji proizvodnje pneumatika. U apsulutno svakoj fazi proizvodnje kamionskih pneumatika, vrši se kontrola kvaliteta i usaglašenosti sa tehničkim standardima. Kao rezultat takve kontrole Satoya ima izuzetno visok koeficijent ujednačenosti kvaliteta.

Triangle

Triangle Grupa je osnovana 1976 godine. Sjedište se nalazi u Wei Hai City - Shandong Province - N.R. Kini. Kompanija ima više od 8000 zaposlenih, a promet je više od 2 milijarde dolara.

SWATYCOMET

SWATYCOMET promovira kreativnost na svakom koraku. Naš razvoj je u režiji vaše potrebe i u saradnji s vama razvijamo inovativna rješenja koja će pojednostaviti i obogatiti vaš ​​rad..


DIV

DIV grupacija sa više od 120 godina tradicije trenutno je jedna od vodećih tvornica vijaka u Europi s poslovanjem na osam lokacija u 6 država i preko 1000 zaposlenih djelatnika u grupi. Konstantnim ulaganjima u proširenje kapaciteta i nove tehnologije, tvrtka se i dalje razvija, te se planira daljnji rast.

Weltplast Posušje

Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtna na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cojelokupnu tehnologiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanje okolišta, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Elektromaterial Lendava

Elektromaterial pripada u sam vrh proizvođača elektroinstalacijskog materijala u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Već više od četiri desetljeća ostvarujemo svoja strateška usmjerenja i težimo svojem poslanstvu, viziji i poslovnim vrijednostima. Poslovni sustav Elektromaterial je organiziran kao holding. Čine ga matična tvrtka Elektromaterial Lendava d.d., koja obavlja trgovačku i uslužnu djelatnost s dijelom »Alatnica Elektromaterial«


Eti

Društvo ETI Sarajevo d.o.o. osnovano je u maju 2000.godine i to kao rezultat zajedničkog ulaganja dva osnivača: ETI d.d.-Izlake SLO (osnovano 1950 g.) i JP Elektroprivreda BiH. 51% vlasništva pripada slovenačkom partneru.nteres većinskog osnivača ETI d.d. se ogledao u strateškom planu ulaska na BH tržište, formiranjem kćerinske kompanije je omogućeno kvalitetnije pokrivanje tržišta i lakši plasman proizvoda.

Plastika Mesojedec

Prije više od dva desetljeća u poduzeću Plastika – Andrej Mesojedec s.p. započeli smo s izradom pletenih (rašel) vreća za pakiranje voća i povrća, poduzeće je brzo preraslo u jednog od največih proizvođača ambalaže i ambalažnih materijala u Sloveniji. Pod brandom Stratum danas pored pletenih – rašel vreća Ponudamo polietilensku i višeslojnu fleksibilnu ambalažu, termoskupljajuće folije, strech folije i ekološki prihvatljive folije za koje smo primili »Oskara za ambalažu« u Sloveniji..

Mindrill

Osnovana 1971. godine, nakon 44 godina pukog uspjeha, mi marširamo kao jedan od vodećih proizvođača ručnih pneumatskih alata za rudarske industrije. Mindrill, na rubu širenja poslovanja, uzima inicijativu za proizvodnju žične linije, dodatne opreme za bušenje. Kompanija pokušava da prodre u poslovnoj proizvodnji hidrauličke opreme, komponente i pribor za rudarsku i građevinsku industriju.

Končar MES

Končar-MES d.d. proizvodi elektromotore (trofazne elektromotore, jednofazne elektromotore, elektromotore s kočnicom, protueksplozijske zaštićeni elektromotore, servo motore), ventilatore i pogone. Članica smo grupe Končar Elektroindustrija d.d. u čijem smo stopostotnom vlasništvu. Zapošljavamo dvjestotinjak kvalificiranih radnika koji su u svakom trenutku spremni prilagoditi se različitim zahtjevima kupaca i tržišta.

Fabrika cementa Lukavac

Fabrika cementa Lukavac d.d. vodeći je proizvođač portland i zidarskog cementa u Bosni i Hercegovini. Privatizacijom u oktobru 2001. godine, FCL postaje članicom ugledne poslovne grupacije Asamer iz Austrije. Fabrika cementa iz Lukavca sada je u 99-postotnom vlasništvu kompanije Asamer Holding. Grupacija Asamer danas je lider u oblasti građevinskih materijala u srednjoj i istočnoj Evropi.

Unior

Program ručnog alata Unior je program međunarodno poznate i priznate tvrtke Unior d.d. Unior je jedan od najvećih svjetskih predstavnika metalo-obrađivačke industrije. Tvrtka svoj uspjeh razvija na temelju pet proizvodnih segmenata (ručni alat, otkivci i sintrani dijelovi, specijalizirani strojevi, turizam) s kojima tvrtka ima izbalansiran portfolio aktivnosti.

IAT Tools

Ciljevi našeg poslovanja zasnivaju se na: ispunjenju zahtjeva i očekivanja naših kupaca, neprekidnom nastojanju da unaprjeđujemo sistem kvaliteta i kvalitet proizvoda, permanentnom obrazovanju, iskustvu i inovacijama u funkciji kvaliteta, uspostavljanju i održavanju dugoročnih partnerskih veza sa našim provjerenim isporučiocima, proširivanju tržišta i zadržavanju vodećeg mjesta u proizvodnji alata.

Lorch

Lorch više od 50 godina rade na inžinjeringu kvalitetne zavarivačke opreme za industrijsku i komercijalnu upotrebu, u Auenwaldu blizu Stuttgarta. Ne samo da se Lorch drži u korak sa trenutnom tehnologijom, oni također znaju biti i ispred nje, produkti koji oni proizvedu danas, su proizvedeni u najopremljenijim opremom današnjice.

Bohler

Fondacija Bohler International GmbH je održan 1992 godine, kao rezultat reorganiztacije Bohler Grupe u Bohler-Uddeholm AG. Cilje ove fondacije jeste da se dodatno proširi i intenzivira prodajna aktivnost kao i usluge ove grupe širom svijeta.


Nett Technologies

Located in the Greater Toronto Area, Nett Technologies Inc. is an innovative emissions control company that specializes in the design, development and manufacture of pollution control solutions for today’s compression and spark-ignited engines for both the OEM and retrofit markets.

Makita

MAKITA je započela s poslovanjem u Sloveniji, u studenom 2011. s novoosnovanom skupinom Makita d.o.o. i zastupništvom za države JI Evrope. Centar za ovaj dio Europe, gdje se nalazi i Slovenija, je bio nekad bio u Austriji, ali se generalno vodstvo u Japanu radi dobre geografske pozicije Slovenije i bolje povezanosti s trgom država bivše Jugoslavije odlučilo preseliti sjedište Makita Southeast Europe (MEE) iz Beča u Ljubljanu.

Kontakt podaci

  • Email: office@asm-machinery.ba
  • Stranica: www.asm-machinery.ba
  • Telefon: SA: 387 57 317 383 | TZ: 35 962 429
  • Sberbank Sarajevo ŽR: 140-105-11200265-36
  • Sberbank B. Luka ŽR: 567-483-11000099-09
  • NLB Banka Banja Luka: 562-012-81469570-60

Zadnja novost

Maloprodaja u Tuzli