Profil kompanije

Ko smo mi

Društvo je nastalo 2012. godine sa ciljem praćenja firmi iz oblasti saobraćaja i rudarstva. U posljednje tri godine poslovanja glavni proizvod u ponudi su predstavljale gume za teretni saobraćaj i gume za teške uslove rada proizvođača „Triangle“. Potvrda kvaliteta ovih proizvoda može se provjeriti kod naših stalnih kupaca: NP metro doo, Silvanus doo, Desko doo, Trend doo, Ruškić Trans doo, Integral Inžinjering, Ars Inžinjering doo.

Zbog stalnog povećanja prometa interesa naših kupaca za novim programima odlučili smo se da u naš prodajni program kupcima ponudimo nove brendove: „DIV“ Hrvatska, „Voest Alpina Beler“ Austrija, „Weltplast“ Posušje, „IAT“ Trebinje, „Swaty-Commet“ Slovenija, „Eurocabel“ Hrvatska, „ETI“ Slovenija, „Elektromaterijal“ Slovenija, „Teleoptik“ Srbija i sve ostalo što može interesovati naše zadovoljne kupce. Naš osnovni cilj je da kupci blagovremeno imaju kvalitetan i cjenovno prihvatljiv proizvod.

Sjedište firme je u Istočnom Sarajevu, opština Istočna Ilidža, a u Tuzli posjedujemo dodatni magacin kako bi mogli brzo i efikasno odgovoriti zahtjevima kupaca sa područja TK.
Firma ASM Machinery d.o.o. u odnosu na svoju konkurenciju istaknuće prednost u prvom redu marljivim radom svojih uposlenika, znanjem, te brzinom i konkuretnom cijenom svojih proizvoda. Dovesti firmu u poziciju tržišnog lidera naš je cilj, a zadržati je na toj poziciji pouzdanih poslovnih partnera, obaveza prema svim firmama koje će nam ukazati povjerenje i poslovati sa nama.

Naše vještine

  • Brzina i efikasnost
  • Mobilnost
  • Sposobnost prilagođavanju
  • Komunikativnost

Zašto poslovati sa nama?

Mi smo mlada ambiciozna firma koja traži svoje mjesto na tržište i nudimo sve svoje resurse kako bi zadovoljili zahtjeve tržišta i kupaca u cijeloj Bosni i Hercegovini. Koristimo se najnovijim tehnologijama i alatima koji su dostupni a vezani su za djelatnosti koje obavljamo. Spremni smo se suočiti sa izazovima koji su pred nama i rješavati ih na najbolji mogući način kako bismo zadovoljili naše klijente.

Naše djelatnosti

  • Trgovina na veliko
  • Servis
  • Dostava

Upoznajte naš tim

Zlatko Perić

Direktor

E-pošta: zlatko@asm-machinery.ba

Mobilni telefon: + 387 65 851 703

Safeta Smajlović

Komercijalista

E-pošta: safeta@asm-machinery.ba

Telefon/fax: + 387 35 962 429
Mobilni telefon: + 387 65 733 245

Marko Kopanja

Komercijalista

E-pošta: marko@asm-machinery.ba

Mobilni telefon: + 387 66 388 369

Zoran Ćirić

Komercijalista

E-pošta: zokaasm@gmail.com

Mobilni telefon: + 387 65 672 237